2013. március 21., csütörtök

Az Igazi tündérmese - film


"Megtörtént esetre épül a film, amelynek megfoghatatlan főszereplői mégis a láthatatlan tündérek lennének. Az első világháború idején világszenzációt keltett két kislány esete, akik szárnyas éteri lényeket kaptak lencsevégre. 
A kislányok természetesnek tartották a tündérek létezését, míg a felnőttek véleménye megoszlott. Sokan örültek, hogy végre bizonyítékként felmutathatók gyermekkori álmaik tündérei, mások csak a technika ördöngösségét látták a dologban. 
Anno még a híres krimiíró, Sir Arthur Conan Doyle, és a mágus Houdini is meglátogatta a lányokat." 


A kép forrása:  A Cottengley tündérek - ELEMZÉS . http://legendavadasz.blog.hu/2012/05/10/a_cottengley_tunderek
Persze el lehet dönteni, hogy igaz-e vagy csalás a történet, de a filmet mindenképpen ajánlom, nagyon aranyos, romantikus történet természetesen happy and-el :)A felbukkanó reklám ablakokat érdemes bezárni a videó indítása közben, mert csak lassítják és teleszemetelik a számítógépet .

Remélem, tetszett a film! Én nagyon sokat keresgéltem, mire egy működő videóra bukkantam, ezt szeretettel osztom meg veletek ♥

Különben is én "Hiszek a tündérekben, hiszek, hiszek ..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ha érdekesnek találtad az írásomat, örülnék, ha ideírnád. Annak is, ha egyezik a véleményed, de annak is ha másképp gondolod. Beszéljük meg!
Ha olyat szeretnél közölni, ami nem publikus, akkor írj nekem e-mailt - az e-mail címem a Kapcsolat gomb alatt találod !